Toimitusehdot
(päivitetty 10.6.2024)

HUOM! Verkkokauppatilauksia ei toimiteta ajalla 17.-23.6. Tilauksia aletaan käsittelemään 24.6. 

Toimitustavat ja hinnat

  • Posti: Postimaksu 7,90 € (postipaketti)
  • Posti: Kotipaketti 13,90€ (kotipaketti 21)
  • Matkahuollon Lähellä-Paketti 5,90€
  • Nouto Myymälästä 0€
  • Yli 80€:n tilaukset toimitamme toimituskuluitta Postipakettina tai Matkahuollon Lähellä-Pakettina(ei koske sähköposti/puhelintilauksia)

Yleistä

Tuotteiden hintaan sisältyy 24 %:n ALV. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Toimitamme tuotteita vain Manner-Suomeen. Sivuillamme näkyvät hinnat koskevat vain verkkokauppaa. Tuotevalikoima voi hieman vaihdella verkkokaupan ja myymälän välillä. Mikäli tuotetta on saatavilla vain verkkokaupassa, tämä ilmoitetaan tuotteen tiedoissa. Yhteydenotot ja tiedustelut mielellään sähköpostilla info@lankatalo.net tai puh. 0400 362 416.

HUOM! Tuotteiden värien sävyt saattavat hieman vaihdella eri tietokoneiden tai puhelimien näyttöjen välillä. Myös eri värjäyserien välillä voi värisävyissä olla pieniä eroja. Pyrimme kuitenkin siihen, että tuotteiden värisävyt ovat verkkokaupassa mahdollisimman totuudenmukaisia.

Tilausten käsittely

Kaikki tuotteet kerätään verkkokaupan omasta varastosta ja tuotteet löytyvät varastosta heti. Langat ovat samaa värjäyserää varastossa. Kun ostaja on hyväksynyt tilauksen verkkokaupassa maksamalla sen/valitsemalla maksutavaksi laskun, tilausta ei voi enää muuttaa. Tilaukseen voi lisätä vielä tuotteita, jos tilaus ei ole lähtenyt meiltä matkaan. Tällöin laita sähköpostia osoitteeseen tilaukset@lankatalo.net. Lähetämme erillisen ennakkolaskun sähköpostilla. Kun ostaja on maksanut ennakkolaskun, laitamme paketin matkaan.

Kun paketti lähtee matkaan, saat sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen, jossa on paketin lähetystunnus. Toimitusaika Matkahuollossa/Postissa on tavallisesti 1-2 arkipäivää.

Puhelintilauksesta veloitamme 3 € käsittelykuluja.

Koulut/Seurakunnat/Opistot

Koulut/Seurakunnat/Opistot/Järjestöt heille on omat alennus-% mutta ei kulutonta toimitusta. Kun vastaanotamme tilauksen teemme erillisellä laskutusohjelmalla laskun/lähetteen. Lähetämme verkkolaskun tilauksessa ilmoittamaan osoitteeseen. Lisäämme laskuun verkkolaskutuksesta/paperilasku laskutuslisä 3€. 

Maksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen. Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839 -7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Käytössä olevat maksutavat ovat yleisimmät verkkopankit, luottokortit, MobilePay ja lasku.

OP-Lasku

45 päivää maksuaikaa
Maksa ostoksesi korottomasti vaikka seuraavasta palkasta tai kun olet päättänyt, pidätkö tilaamasi tuotteen.
Palvelun ikäraja on 20 vuotta.
 
Ei yllättäviä piilokuluja
Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95€.
Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun.
 
Helppo muuttaa erämaksuksi
Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun.
 
Joustavat erät
Erämaksun voit hoitaa pienissä tai isoissa erissä.
Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.
 
Selkeät rajat
Voit tehdä useampia ostoksia laskulla ja käyttää erämaksua ilman lisäsopimista.
OP Laskun taustalla on jatkuvakäyttöinen 1 000 – 5 000 € luotto.

Peruutukset ja palautukset

Ostajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Tilauksen peruuttamisesta ja tuotteiden palautuksesta on ilmoitettava etukäteen sähköpostilla info@lankatalo.net . 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Ostaja vastaa palautuskustannuksista. Jos tuotteet palautetaan Lankatalo Tapion Kaupan asiakaspalautuksella, veloitamme palautusmaksua 12 €, vähennämme sen palautettavasta summasta. Tuote-erä on palautettava kokonaisuudessaan. Tuotteen tulee olla avaamaton, alkuperäisessä pakkauksessa ja kaikki tuotemerkit ja vyötteet paikallaan. Palautuksessa tulee näkyä asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Palautukset käsitellään muutaman päivän kuluessa siitä, kun palautuspaketti on saapunut myymälään.

Palautamme rahat, kun tuote/tuotteet ovat palautuneet meille.

Palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä leikattuja nauhoja tai muita vastaavia tuotteita.

Tilaus voidaan peruuttaa maksutta, mikäli paketti ei ole vielä lähtenyt meiltä.

Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Mikäli ostaja haluaa vaihtaa tuotteet, hän voi palauttaa tuotteet omalla kustannuksellaan ja tehdä uuden tilauksen.

Lunastamaton paketti

Mikäli ostaja ei nouda pakettia ajoissa ja paketti palautuu takaisin meille, veloitamme palautuksesta käsittelymaksua 12 €, vähennämme sen palautettavasta summasta.. Noutamatonta tilausta emme toimita uudelleen. Ostaja voi tehdä halutessaan uuden tilauksen.

Reklamaatiot ja virheelliset tuotteet

Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta, tuotteissa on muu virhe tai tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana, ota meihin yhteyttä välittömästi.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Muistutamme vielä, että tuotteiden värien sävyt saattavat hieman vaihdella eri tietokoneiden tai puhelimien näyttöjen välillä. Myös eri värjäyserien välillä voi värisävyissä olla pieniä eroja. Pyrimme kuitenkin siihen, että tuotteiden värisävyt ovat verkkokaupassa mahdollisimman totuudenmukaisia.

Lahjakortteja ei voi tällä hetkellä käyttää ostoksiin verkkokaupassa. Mikäli sinulla on lahjakortti, jonka haluat käyttää, ota yhteyttä sähköpostilla tilaukset@lankatalo.net ennen tilaamista.